24/5: DAO - seneste nyt

24. maj 2016 23:31 , af Claus Jørgensen

Til alle medlemsorkestre i DAO - seneste nyt

 

I den seneste weekend har der været livlig aktivitet blandt landets amatørblæsere!

Der er fx afholdt EM for harmoniorkestre i Holland, hvor Rødovre Concert Band fik en flot 5. plads. Prisen for bedste solist gik desuden til Lene Hesselbjerg på engelskhorn fra Rødovre Concert Band - tillykke med det!

Se mere på facebook: www.facebook.com/daonet.dk I Ålborg blev den 9. Musikkonkurrence afholdt, hvor der deltog 17 orkestre fra hele landet i 4 sektioner. Bedømmerne var prominente navne som Paul Lovatt-Cooper, David Morton, Uwe Köller og Paul Duffy, og Herbert Møller-prisen gik til Carl Viggo Jespersen. Se mere på www.aamuk.dk

 

DAM har netop udgivet et kursuskatalog for både orkestre og kor - se mere på www.damdk.dk Som I sikkert ved, er DAMs fremtid stadig ikke afklaret, men vi vil jævnligt holde jer opdateret på mail eller på hjemmesiden om sagen.

 

Til sidst vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige for de mange positive henvendelser jeg har fået i forbindelse med min nylige tiltræden som generalsekretær i stedet for Marie Nørskov Bærentsen. Jeg håber at kunne leve på til jeres forventninger, og jeg vil gøre mit bedste for at føre DAO videre i amatørånden - på en professionel måde.

 

Hvis du sidder og gemmer på en god idé eller ønske om at sætte noget nyt igang - så tøv ikke med at kontakte DAO. Vi har brug for en ny vision for fremtidens amatørblæsere - og alle skal være med.

 

På gensyn/genhør....

 

www.daonet.dk

 

--

Med venlig hilsen / Best regards

 

Dansk Amatør-Orkesterforbund // DAO

 

Generalsekretær

c/o Peter Jessen Lundorf