Bliv medlem

Optagelse af nye medlemmer:

Kan du spille på et messinginstrument eller slagtøj, og har du lyst til at være med i et stort brass band med hang til glad, gribende, smuk eller udfordrende underholdningsmusik? Så kontakt orkesterets musikudvalg. Vi har næsten altid mulighed for at finde en plads til dig, men det skal selvfølgelig passe med den besætning, vi har på det givne tidspunkt.

Har du holdt pause fra instrumentet nogle år, og er lidt rusten, kan vi sikkert hjælpe med noget igangsætningsinstruktion eller få dig igennem et opkvalificeringsforløb. Du skal ikke selv have instrumentet. Du bliver udrustet af orkesteret.

Vi øver hver tirsdag kl. 19.00 - 22.00 i det gamle bibliotek (Kongevej 19) i Sønderborg. Indkørsel fra Ahlmannsvej - ved siden af hjemmeplejen.
Du er altid velkommen til at kikke forbi og lytte, - og få en lille snak om dine interesser.

Der er en 3 måneders gensidig prøvetid, hvor du/vi kan finde ud af, om vi passer sammen. Herefter vil uniform blive udleveret og du er klar til at deltage i vores arrangementer.
For at kunne placere dig bedst, vil vores dirigent på et tidspunkt gerne høre dig spille etude1 - eller hvis du aspirerer til en 1. stemme som solocornet eller euphonium etude2. Denne 'optagelsesprøve' er ikke farlig :-) men kun et middel til, at vi kan få et indtryk af, hvordan du spiller, og om der evt. er brug for opkvalificeringsinstruktion.


Kan du se dig selv sammen med os, - når du ser i drømmespejlet?